Spring naar content
Terug naar het nieuwsoverzicht

Informatiebrochure 'Hersenletsel en re-integratie naar werk'

Hersenletsel en re-integreren naar werk kan een behoorlijke uitdaging zijn die goede begeleiding vraagt. Vroegtijdige informatievoorziening aan mensen met hersenletsel kan helpen. Er is veel informatie over hersenletsel en ook over re-integratie (o.a. Wet verbetering poortwachter), maar weinig over de combinatie daarvan. De brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk geeft mensen met hersenletsel en naasten vroegtijdig waardevolle tips en informatie. Sinds vandaag is deze brochure live!

De brochure is met ondersteuning van het Ministerie van VWS ontwikkeld door de Hersenstichting, Patiëntenvereniging Hersenletsel.nlBreinlijn, Wegwijzer-hersenletsel.nl en Casemanagement Hersenletsel. De brochure is in gezamenlijk eigenaarschap ondergebracht bij de Hersenletsel Alliantie.

Downloaden en bestellen

De brochure is als PDF gratis beschikbaar op werkenmethersenletsel.nl en tegen een kostprijs te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl. Het is helaas niet meer mogelijk om gebruik te maken van het tijdelijk aanbod voor partners om de brochure kosteloos gedrukt thuis te laten bezorgen.

Heb je een vraag over de brochure?

Neem dan contact op via info@hersenletselalliantie.nl.