Spring naar content
Terug naar het overzicht

Hersenletsel Congres op 7 en 14 november 2022 (online)

Ook dit jaar zal er weer een Hersenletsel Congres worden georganiseerd. Het congres zal net als vorig jaar digitaal worden georganiseerd verdeeld over twee dagdelen op 7 en 14 november 2022, beide dagen van 14.00 uur tot 17.30 uur. Terugkijken van de beide congresdagen kan tenminste tot 2 januari 2023, zodat je alle tijd hebt om alle interessante presentaties te bekijken en je achteraf nog accreditatie kan ontvangen.

Het thema is “Meedoen – participatie op maat”

Ook al heeft iemand een hersenbeschadiging, toch wil hij meedoen en erbij horen. Dit kan zijn in de familie, de vriendengroep, het werk, de sportvereniging en dat geldt ook als iemand in een zorg- of woonvoorziening verblijft. Afhankelijk van de mogelijkheden van de persoon en zijn omgeving zal dat al of niet in aangepaste vorm zijn. Hoe ga je daar als professional mee aan de slag?

Het congres richt zich op alle dienstverleners betrokken bij mensen met niet-aangeboren hersenletsel, zoals verpleegkundigen, verzorgenden, begeleiders, wijkteam medewerkers, leidinggevenden, leerkrachten, arbeidsbegeleiders, maatschappelijk werkers en consulenten, gedragskundigen, artsen, etc.

Klik op meer informatie voor informatie en tickets.

Praktische info

Datum: 14 november 2022

Meer informatie

Deel dit evenement